Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Sunday, 15 July 2012

Jumpa blogger lagi.

Update yang penuh dengan gambar dan panjang. awas!
klik gambar kalau nak ke blog tersebut

hari tue beria ia nak naik jam kerja pergi 5 or 6 jam.. bila dah kena bagi kerja 8jam barulah aku terasa betapa badan nie perlukan rehat yang cukup. seriously, hari nie memang full blast habis sebab awal pagi jak ada ceramah, class then pukul 2 nanti ada kursus pengendalian makanan.. kemudian masuk kerja untuk shift malam pada pukul 5 petang sampai lah closing. closing memang tak sah kalau tak tutup selepas jam12. penat! 
♥Cik Azizah♥
mukadimah panjang lebar. kelmarin aku dapat jumpa sorang lagi blogger kesayangan aku. cewahh! datang dari jauh sebab dia tengah bercuti kat KK nie. terima kasih Kak Jijah sebab sudi datang berjumpa time tengah kerja. gambar takda, so letak header tuan belog sahaja. tak sabar nak off day sebab nak berjumpa and berjalan lagi dengan dia pasni.
dapat berjumpa dengan kak Oshin Iera.. pun sama juga, dia datang bercuti kat KK. perghh! layanan 1st class tetiba sebab jadi tour guide dorang kan.. hehe syok jalan dengan dorang nie.. sporting.. rindu pulaa dengan kak iera and kak faiz.. kak! tunggu kami pula datang ke JB.. sabarrr.. tiket murah kan.. sponsor pleasee.. hehe

cikgufiq.blogspot.com
first blogger aku pernah jumpa. tak lain tak bukan, Cikgu Fiq kesayangan ku.. hehe antara blogger yang rapat dengan aku dari dulu sampai sekarang. percaya atau tak, kami bercontact cuma melalui blog sahaja. takda facebook mahupun twitter. kalau ada number phone pun cuma contact bila perlu. hehe dah terbiasa contact via blog. sekarang ni plan nak pergi konvo dia and bercuti dengan dia ke Bali or Korea. 

blogger lain?
❤ Ceritera Hati Putih ❤
blog classmate di poli. haha bosan sudah tengok dia nie. hehe men2 jak bhaa diana. 
Kira Kekuri
blog housemate! astgaaa. lepas keluar dari rumah sewa, baru lah sedar selama ni aku serumah dengan blogger. haha.. 

Target nak jumpa blogger lain pula lepas ni ialah..

Bro Framestone. kalau dia kena invite pergi event kat Sabah ni, KOMPOM aku turun padang. mesti nak jumpa dia nie. bro, sponsor tiket please pegi semenanjung hehe..
Nazirul Hazwan. entah bila CEO sorang ni nak kawen. haha ni pun kalau dia nak kawen daaa, aku terus booked tiket.. hahaha
Abang Long. suppose dia turun Sabah bulan 6 lalu tapi wife dia tengah pregnant masa tu so tak jadilah.. insyaAllah, ada rezeki nanti.. dapat juga berjumpa..
Kak LM.. nak belajar main masak masak dengan dia pasnie. hehe insyaAllah..
Cik Ika Puk Puk yang comel.. hehe memori habis nama ika nie taw.. pun antara blogger yang rapat dengan masa memula blogging dulu..
Admiral'z Legacy
dia dah jarang blogging tapi aktif dia twitter sahaja. insyaAllah akan berjumpa dengan dia nanti masa Joe konvo.
M Y Z . Z I E M A
sama macam Ika PukPuk juga. antara blogger yang rapat dengan aku masa memula blogging dulu. tengah tunggu dia turun Sabah untuk bercuti kat sini..

HABIS.
dah lewat nak pergi kerja.
kbai.


21 comments:

Cik Diana said...

Boring tgk aku?? Kuajaa! Kuajaa!! Hahaha~

Cik Rongoks said...

waaaaaaaaaaaa..ika pon ade. segan sudaaa..doakan ika dapat keje kat sabah. lalallala

Mieya Atiera said...

wah bestnya dapat jumpa blogger lain.

Eca Dwinky Asha said...

wahhh..jumpa time kerja gitu.bestnya.

El-Janna said...

diorang semua best best^^

Aliff Haikal said...

panjangnyeee hehe

haikal doakan kaka dapat berjumpa dengan dorang semua amin ! :)

Yumida said...

ramainyer rakan blogger yg berjumpa ngn sis..moga ukhuwah makin rapat lepas ni

Hanis Azla said...

mmg seronok klu dapat jumpa teman2 blogger kan.. sbb sebelum ni juga kenal di alam maya saja..

Kira Kekuri said...

assalamualaikum
haha siap ada amaran awas lagi.
ohh ni ka yg ko ckp tuh.

kalau aku, blogger paling2 pun kawan2 aku la, termasuk ko jg.
neway, terima kasih! masuk juga aku dalam list yah :)))

Nurlyla said...

alah.. sabah ke.. belah mana?

eyjalukman said...

best kn klu dpt jumpa kwn blogger in real life ? :) hehe

Elie Lily said...

Bila pulak kita boleh jumpa kan wahai adikku? :D

azizah :) said...

wahhh seronok giler dapat jumpa blogger best macam dian.happy sgt dpt kenal dia n family dian..suka giler! tq so much dian banyak bantu kaka sepnjang ada di sini..ada masa kita bertemu kembali..

Nurlyla said...

salam ramadhan.. :)

Edy Fee said...

salam ramdhan
jemput join n promote
http://edyfee.blogspot.com/2012/07/my-first-give-away.html

cikeyrah said...

tak nak jumpe kite ker? sedeyyy la mcm nie sobs sobs ..
hee

rindulah kat my da lama awak x on9 kan . .

ros_reeza said...

hahaha..siap warning lagi entry penuh ngan gambar..

wah,ramai ek dapat jumpa.. moga hubungan sesama blogger dapat dieratkan :)

Oshin said...

Yeahhh ada masuk list ka hahaha kaka menanti ni dian, anis n oyen datang jb wakakaka nnti kita jalan sampai perlis arrr hahaha

jaakechik said...

jaa dtg dari blog cik rongok ni..hehe..done follow u dear!

are_lin@yu said...

ayu singgah dari blog cik rongok..ayu folo sini..jemputlah ke blog ayu ;-)

Alexie Aevol said...

bestnya.. come follow me. ;)

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014