Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Tuesday, 10 July 2012

Tamat | Pemenang | Senarai blog Segmen : Bloglist Winter SheLittleSunshine


Morning! / Evening! (patutnya entry tadi pagi )
Alhamdulillah... tamat sudah Segmen : Bloglist Winter SheLittleSunshine .. penyertaan pun lebih daripada 20 orang dan aku tak nak kira sebenarnya tapi di sebabkan aku dah cakap hari tue, di penghujung segmen ini aku akan buat satu cabutan undian untuk satu blog bertuah, maka blog tersebut akan mendapat special gift but depends sama lelaki or perempuan. hehe.. so tengok senarai nama dulu then baru tengok siapa pemenang special gift kali nie..





pemenangnya ...


NO . 13
Tahniah! 

besar sangat generate number aku ni. haha tu jak aku taw guna. nak print out and pick macam biasa tue, banyak kerja pula. so jangan ada yang marah yaa.. tunggu nati bulan ramadhan, ada satu lagi segmen special and limited untuk blogger yang terawal buat entry. 

Bloglist dekat sidebar ada yang belum terUpdate, MAAF. akan di update secepat mungkin sebab line slow sangat. sponsor WiFi please :)
terima kasih sebab sudi join segmen ini. 

10 comments:

aisyah humaira' said...

Alhamdulillah :)

aisyah humaira' said...

niera bg kat sini boleh?niera tak nmpk page awak..tapi kalau boleh awak tak yah publish komen ini..boleh?

nur amalina munirah bt zahari
no 27,lot 2048 batu 10 jalan gombak
53100 kuala lumpur

0172414713/01119712019

terima kasih

azizah :) said...

wah3... semua masuk dlm bloglist yer.

Eira Shamiera said...

tahniah kpada pemenang..:0

Kira Kekuri said...

tahniah tuk dia :D

MyMy said...

@aisyah humaira' tahniah yaa :)

MyMy said...

@azizah :) yupss. semua masuk dlm bloglist.. senang nak blogwalking nati hehehe

Alynn Nyzaa said...

wah2 dapat masuk bloglist la ni..weee :D

MyMy said...

@Alynn Nyzaa yupss.. dpt masuk dlm bloglist laa ni hehe :)

Nabyla Ahmad said...

tq my!!
taniah aisyah humaira
;]

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014