Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Tuesday, 3 July 2012

WORLDESS WEDNESDAY #3 iPhone fx-570MS

Maksud Wordless Wednesday :
Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka
tanpa meletakkan apa apa description gambar tersebut,
biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa-apa
penjelasan.
For more info : Wordless Wednesday


p/s : tanpanya, aku pernah kena kick out dari kelas finance.

15 comments:

Gee said...

Ooo.. saya rindu ni benda.. siok ni pakai kira addmath.. hehehe

Gee
Http://geelifee.blogspot.com

Kira Kekuri said...

aku rindu tiba-tiba dengan kalkulator aku. sekarang dia dalam kotak..

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

lamanya tak nampak sejak dah habis zaman sekolah hehehe

cikeyrah said...

iphone byk button..heee

MyMy said...

@Gee hohoo my tak minat addmath hehe slalu guna bnda ni utk wat acc n finance jak.. hehee

MyMy said...

@Kira Kekuri muahahhaa.. aku nda penah ada kalkulator sendiri taw..pinjam org punya jak..

MyMy said...

@ADZA IRDAWATI aka MAK DARA ehh dulu pun mak guna calculator mcm ni erk? ingt kn guna yg besar tu..

MyMy said...

@cikeyrah iPhone yang mana semua student mampu beli hehehe

azizah :) said...

kalkulator ni sgt2 berguna pada zaman belajar dulu..

Kira Kekuri said...

@MyMyserius!?? wakakakk :DD aku pulak sekali jak pernah pinjam org! hahaha

Cik Rongoks said...

canggih iphone my. hahahahaha

MyMy said...

@azizah :) terus terkenang dengan zaman sekolah kaka kn hehe

MyMy said...

@Kira Kekuri hahaha aku nda penah ada calculator sendiri taw.. dari spm lagi.. sampai sekarang hahahaha

Ezad Skytech said...

canggih i Phone..baru punya model ke ni..hee~

MyMy said...

@Ezad Skytech of course laa model baru... semua student mampu memilikinya taw hehe

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014