Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Saturday, 15 September 2012

back to the future?

HoyOooo.. it's been a while since puasa lagi aku telah meninggalkan blog ini di sebabkan kekangan masa. yet, terlalu banyak perkara yang nak di buat sampaikan blog ni terabai. ohh maaf. aku rasa si Kira pun sama juga, time puasa pun dia daaa off dari blog but then lepas dia further study kat UiTM, tetiba muncul balik macam aku juga. perlahan-lahan. ada banyak perkara aku nak update tapi satu persatu.. nak baca blog orang lain pun amik masa juga sebab busy yang teramat amat. so buat list duluan laa.. nati boleh tagih list update.

- Raya Journey
- my bestfriend wedding
- losing someone. ( arwah nek wan dan abg afy )
- further study

hah! cukup. tu jak. raya journey tu rasanya daa boleh bikin banyak part kot. nie pun tak taw bila dapat update. kekadang tangan ni gatal jak update semacam. ehh.. blog da berubah sket. maybe pasni nak tukarr header and yang lain. rasa rasa macam blog ni problem semacam jak.

orite. masa untuk blogwalking.

salam.

1 comment:

Kira Kekuri said...

woww ada masuk nama aku! hahah *perlu happy? * hahah

yah la, aku rasa aku macam busy. tapi ndak bah busy senarnya cuma malas mau update blog huh.

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014