Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Wednesday, 28 November 2012

selamat buat sahabatku

perkara terbaik yang berlaku dalam hidup aku apabila melihat mereka yang tersayang telah selamat menempuhi alam baru, menimba pengalaman hidup yang akan menjadi nadi kekuatan bagi mereka. 

november 2012 semakin menghampiri ke penghujungnya dan bakal melabuhkan tirai 2012 tidak lama lagi. sungguh, saat ini apa yang bermain di fikiran aku hanyalah terlintas nama mereka berdua sahaja. sahabat kesayangan aku. sahabat yang mungkin hanya tinggal kenangan. 

selamat pengantin baru buat sahabat kesayangan - Siti Fatimah

the good news is, she's pregnant 3 bulan dan semoga menjadi ibu yang comel serta isteri yang solehah. menjadi guru tadika yang awesome dan terbaik untuk kanak-kanak. 


GMI Convocation's day. tahniah buat sahabat kesayangan - Ahmad Johari

Joe sekarang continue study, degree kat Unikl. memang cita-cita dia nak meneruskan perjalanan ke tempat yang lebih tinggi. 


sungguh, kalian ialah perkara yang terbaik pernah hadir di dalam hidupku. 


aku memang tak boleh nak tengok gambar mereka berdua sebab mesti aku akan sebak, menangis. rindu akan mereka. mereka yang pernah bersama-sama berjuang suatu ketika dahulu. 


hati kecil siapakah yang tidak rapuh melihat orang yang tersayang berlalu pergi meninggalkan mereka. sungguh, saat itulah hati kecil ini menitipkan perasaan rindu kepada mereka melalui doa kepada-Nya. 


Tuesday, 27 November 2012

Berubah lagi?

Assalamualaikum.. perghhh! nak dekat 3 bulan tak update apa-apa dan sekarang tetiba muncul dengan nama blog baru. template baru. theme baru. semua nya baru. follower blog lama? don't know ~ tetiba jadi zero so that's mean, i just got lost all my followers and i have to started all of again for the hurmm.. maybe third time? since dah habis study and no longer workin anymore, maka status penganggur terhormat akhirnya tercapai. dengan ini, musim keboringan telah melanda dan mood berblogging telah kembali. perlahan-lahan merangkak. tak kan lari kemana juga followers tue.





 p/s : terpaksa memperkenalkan diri semula kepada rakan-rakan lama. sorry guys, menyusahkan korang untuk follow balik.
Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014