Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Wednesday, 28 November 2012

selamat buat sahabatku

perkara terbaik yang berlaku dalam hidup aku apabila melihat mereka yang tersayang telah selamat menempuhi alam baru, menimba pengalaman hidup yang akan menjadi nadi kekuatan bagi mereka. 

november 2012 semakin menghampiri ke penghujungnya dan bakal melabuhkan tirai 2012 tidak lama lagi. sungguh, saat ini apa yang bermain di fikiran aku hanyalah terlintas nama mereka berdua sahaja. sahabat kesayangan aku. sahabat yang mungkin hanya tinggal kenangan. 

selamat pengantin baru buat sahabat kesayangan - Siti Fatimah

the good news is, she's pregnant 3 bulan dan semoga menjadi ibu yang comel serta isteri yang solehah. menjadi guru tadika yang awesome dan terbaik untuk kanak-kanak. 


GMI Convocation's day. tahniah buat sahabat kesayangan - Ahmad Johari

Joe sekarang continue study, degree kat Unikl. memang cita-cita dia nak meneruskan perjalanan ke tempat yang lebih tinggi. 


sungguh, kalian ialah perkara yang terbaik pernah hadir di dalam hidupku. 


aku memang tak boleh nak tengok gambar mereka berdua sebab mesti aku akan sebak, menangis. rindu akan mereka. mereka yang pernah bersama-sama berjuang suatu ketika dahulu. 


hati kecil siapakah yang tidak rapuh melihat orang yang tersayang berlalu pergi meninggalkan mereka. sungguh, saat itulah hati kecil ini menitipkan perasaan rindu kepada mereka melalui doa kepada-Nya. 


3 comments:

azizah :) said...

yang pengantin tu cantik! sweet jer tahniah dah preggy :)

Cikgu Fikri said...

Salam..
Dian, yup..
aq dah wat..
sorry.. aritu kn tetiba ko menyepi dr blog..
rindu ngan ko!!!!
add aq yer!!
Fikri Fiq

Kira Kekuri said...

Diann. ouhhh aku suka warna belog mu ni. eheh.

wuii cantiknya kawan kau kawin! serius! tahniah buat dia. :D

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014