Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Monday, 24 December 2012

Happy Birthday!

Assalamualaikum w.b.t

Happy birthday Kak Faiz. even lambat post, but still nak post juga kat blog ni. haha. masa kat Kundasang aritu ada juga try anta pic kat kak faiz tapi tak dapat. so post kat facebook jak. tapi nak juga post balik kat sini.


dian buat note ni masa tengah lunch kat Kinabalu Park. itu pun ada pic kat atas tapi dian da crop. hehe nati kaka sampai kat sini kot baru bagi picture yang original. hahaa

buat kak faiz,

Happy Birthday .. semoga kaka sentiasa di murahkan rezeki, di kurniakan kesihatan yang baik, di pertingkatkan lagi iman dan sentiasa berada dalam keadaan gembira dengan di kelilingi oleh insan insan yang tersayang. and hope kaka berjaya menamatkan master gak hehe.

ok? doa dian selalu buat kak faiz and kak iera gak. and family kaka sekali.


with love,

dian.




p/s :  entah kak faiz baca ke tak ni. hihi

2 comments:

Elie Lily said...

Comel betul! hihi

Kira Kekuri said...

happy birthday kak faiz. *ikut*

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014