Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Friday, 21 June 2013

#3


account twitter da tutup. motif? merapu entah hapa hapa kat sana. buat sakit hati pun ada juga. hurmmm 30 days left. 27 actually. haha biar lah. tunggu hati dah terubat kot baru nak active balik. biar kan mereka mereka bermaharajalela di sana. malas nak menyemak.

jadi sekarang kat mana nak merapu bebukan ni? blog? blog ni pun dah takda yang nak singgah baca. ok lah tue. aku taip, aku publish, aku sendiri baca. ke ada yang nak stalk? tak kesah lah. blog da clear. takda iklan. takda menatang leceh yang nak menempel kat blog ni. malas nak bubuh. hah! kecuali 'Favorite Summer' dan 'All Winter' .. bloglist harapan ni. yang boleh aku nak skodeng bila bila masa.

tajuk entry? entah. perlu ke nak letak? tak kot. kalau perlu, tajuk please? oh otak mohon berkerjasama untuk generate tajuk yang sesuai.

apa guna publish entry kalau takda yang baca? ok. nanti aku bagi heboh kat mereka mereka lah. mereka? siapa?

letak title macam ni boleh? yang ada #hashtag haha. cool. sengal.

malas nak taip panjang.
buat dalam bentuk perenggan.
buat dalam bentuk puisi.

buang tebiat kot.



:: gilerrr lapaqqq!

No comments:

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014