Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Monday, 17 February 2014

#17 menang Topap Meaningful Birthday Giveaway

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Pengasihani...





 http://misteriomuchacha.blogspot.com/2014/01/meaningful-birthday-giveaway-by-yaya.html

hari tu ada join Meaningful Birthday Giveaway By Yaya  kiranya ni  first GA yang aku join bagi tahun ni. itu pun sebab nampak GA ni kat blog kak Oshin. nak mencuba nasib kiranya. alhamdulillah, tadi singgah ke blog tuan penganjur tak sangka pula boleh menang biarpun hadiahnya berupa topup. Teheheehe


sorry kalau gambar broken

tengok! kak Oshin pun bertuah untuk menang sekali. nama pun dekat jak. hahahaa ni kompom dia tak tau.hi kak! jom kita claim hadiah topup ni sesama. tunggu kak datang Sabah lusa ni hehe

and untuk tuan penganjur GA, Cik Yaya
thank you so much. 
semoga dimurahkan rezeki dan traffic light kat blog
hehee



p/s : terus semangat nak join GA lain lepas ni ~ hewhewheww

No comments:

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014