Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Tuesday, 18 February 2014

#18 fly away from johor

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Pengasihani


alhamdulillah.. 
akhirnya hari yang ditunggu tunggu telah tiba. family daripada Johor akan sampai ke Sabah arini. aisehhh family dah ahh. hahahahaaa sejak dorang datang ke Sabah tiap tiap tahun, title kawan tu dah boleh ubah jadi family. tak expect yang kitorang boleh rapat sampai macam ni. bayangkan tiap tiap tahun dorang akan turun bercuti kat Sabah and aku pula ~ asal ada masa free jak mesti nak turun Johor. even beraya kat Johor sekali. daebakkk!! curious la tu. hahaha takda maknanya kawan yang dimaksudkan tu ialah lelaki tapi kawan tu ialah blogger. kawan perempuan. 


 
gambar cilok dari blog kak oshin


so, flight dorang akan sampai petang ni. apa planning untuk jalan kat sini still tak tau sebab schedule kejap kejap berubah hahaha pening kejap tapi boleh atur. so, welcome on board kakak ~ kakak ku sekalian. selamat bercuti di Sabah.

No comments:

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014